Voor een billijke prijs in een groep leren leren.
Individuele ondersteuning door een gecertificeerde trainer/coach of thuis met behulp van je persoonlijke werkboek.
Het kan allemaal.

LET OP:
Inmiddels heeft de training zijn effect ruimschoots bewezen en heeft dit als neveneffect dat er soms verwarring is over wie de training Ik leer leren mag geven.
Helaas wordt de training regelmatig gegeven door mensen die hiervoor niet zijn toegerust en opgeleid en zij doen daarmee hun klanten en dus de kinderen, pubers en jongeren erg tekort.
Alle verschillende methodieken worden gemist omdat de belangrijke werkvormen die niet in het werkboek staan en die het hart van de training vormen in de opleiding aangeleerd worden.
Alle opgeleide trainers die aan kinderen, pubers en jongeren de training kunnen en mogen geven staan op deze website en kunnen een certificaat overleggen van Ik leer leren trainer..
Zij zijn deskundig in en u kunt van hen de kwaliteit verwachten waar het kind of puber recht op heeft
De opleiding voor gecertificeerde trainers worden alleen gegeven door Marijke Teeuwissen en Tea Adema.
Zij zijn bevoegd om opleiding voor train de training te geven en hebben kennis van alle onderliggende en achterliggende theorie en praktijk en geven dit door..
Wilt u dus zeker weten of een trainer is opgeleid kijk dan even op de website , vraag om het certificaat en zorg dat u uw kind, puber of jongere de kwaliteit biedt waar het recht op heeft.


De prijs voor deze training is voor ieder kind overal hetzelfde.
Deze training is vooral een doe en activiteiten training waarin het werkboek met verschillende testen de weg wijst en als naslagwerk steeds weer gebruikt kan worden.
De training bestaat uit 5 lessen van anderhalf uur. De lessen hebben ieder hun eigen thema en aan het eind van iedere les maakt het kind zelf een actieplan waarmee het de komende tijd aan de slag gaat.
Op deze manier beklijft de lesstof beter doordat de zwakke en sterke punten precies in kaart zijn gebracht.

Er geldt een vastgestelde prijs voor de training voor een bedrag tussen € 182,50 en € 215,--
Dit bedrag is inclusief btw en het werkboek.
Iedere trainer is verplicht deze prijs te hanteren en deelnemers een werkboek te verschaffen.

Wanneer leekrachten binnen de lessen van school de training aanbieden, hoeven ouders hiervoor niet te betalen maar draagt de school de kosten van de training.
De trainers kunnen een certificaat overleggen en onderscheiden zich door het aanbieden van de gevarieerde training met voor deze training speciaal ontwikkelde testen en coachende werkvormen.

Het werkboek is via deze website verkrijgbaar.

Heeft je kind meer hulp nodig dan kan je kind deze training, of onderdelen daarvan, ook individueel bij een gecertificeerd Ik leer leren trainer volgen.
Je betaalt dan het tarief voor een individuele sessie van de betreffende trainer.
Op de pagina Waar kun je een gecertificeerd trainer in je eigen buurt vinden.
Er komen steeds meer gecertificeerde trainers die ook op scholen deze training geven.

| DISCLAIMER | ZOEKEN | CONTACT

Naar boven